• Coach Sebastian Widjeskog

  Vill du skapa ett företag av din passion?

 • Om Sebastian Widjeskog

  Arbetet

  företagare sedan 2009

  Jag har jobbat som företagare och coach sedan 2009. Jag är teologie magister, ev.lut. präst, ämneslärare i religion- och psykologi, certifierad teamcoach från Tiimiakatemia®. Jag har hjälpt ca 300 företagare och ledare. Jag har ca. 19 års erfarenhet av att tala offentligt och har gjort det bl.a. i Storbritannien, Lettland, Norge, Ryssland och Tjeckien.

  Mina adepter har bl.a. kallat mig för businessprästen. Jag brinner för tillväxt, men inte tillväxt på vilka grunder som helst. Du skall kunna vara en framgångsrik i ditt yrke samtidigt som du har ett bra liv, goda relationer och sunda vanor Annars är det inte värt det.

   

  Mitt uppdrag är att hjälpa företagare och ledare att förändra sin värld, på ett hållbart sätt.

  Det privata

  Livet och familjen

  Jag är familjefar till tre barn och man till Anne-Maj. Detta är min stolthet och något som är viktigt för mig. För tre år sedan tog jag upp mitt barndomsintresse, höjdhopp. Nu, tre år senare, tävlar jag på nationell nivå och konkurrerar med medtävlare som är nästan 20 år yngre än mig själv, själv är jag 37 år. När jag var 19 år sa min läkare att jag antagligen måste lämna tanken på att vara toppidrottare pg.a. diagnosen ryggradsreumatism. Jag känner jag håller på och uppfyller en barndomsdröm.

 • Instagramflödet

  Följ med coachens arbetsdag. Varje vardag.

 •  

  "Vill du gå snabbt, gå ensam. Vill du gå långt, gå tillsammans."

  Du kan också ta kontakt med mig via email, Facebook eller telefon!

  Jag är glad för att få träffa dig!

  Telefon +358 408259986

  Epost sebastian@sebastianwidjeskog.com

  Du hittar mig på Facebook

  Du hittar mig på Linked In

  Du hittar mig på Instagram

All Posts
×