Return to site

Förändra en sak i taget

Att skapa förändring och utveckling i livet och i företaget är nödvändigt för att hållas i liv som företag och som företagare. Varje förändringsprocess är dock krävande och ofta är förändringarna inte bestående om de går för snabbt.

Det kan hända att din din Facebook annonsering är inte där den borde vara, din produkt borde utvecklas och kanske din hemsida inte alls är lika snygg som övrigas i din bransch. Det är lätt att man blir nedstämd då man börjar jämföra sig med andra och de tycks ha hunnit mycket längre än man själv.

En sak som jag lärt mig som företagare, men framförallt som idrottare då jag försökt bli starkare och snabbare, är att det blir för tungt att förändra allt på en gång. Jag orkar inte.

Mitt tips är att välja en sak som du just nu klarar av att förändra. Bara du förändrar den saken så har du redan kommit till nästa nivå och kan ta itu med nästa sak. Försök inte förändra allt samtidigt.

Jag tror att det här är det enda sättet att uppnå hållbar,långsiktig och framgångsrik förändring.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK