Return to site

Företagande ger möjligheter

Det är onsdag. Onsdag är min höjdhoppar dag. Dels är det en kul grej för mig att uppfylla en barndomsdröm men det är också mer än så. Det är ett medvetet val och en överlevnadsstrategi. För att må bra och orka tänker jag först växla ner för att sedan kunna växla upp företagandet, jag vill arbeta från vila. Detta är en av de stora fördelarna med företagande, friheten och möjligheten att själv forma sitt liv.

Jag har flera år jobbat med för många fokus. Jag har dels varit egen företagare, dels jobbat som anställd med olika EU-projekt. Speciellt i och med att jag tidigare varit utbränd har det ibland varit svårt för mig att orka med allt. Detta är en av orsakerna till att jag i år bestämt mig för att växla ner och inte bara jobba utan även satsa på min barndomsdröm; att leva på idrott. Förhoppningsvis hjälper det mig att orka och planen är att i fortsättningen växla upp företagandet.

Med GROW-BusinessCoaching™ vill jag hjälpa andra företagare som vill satsa på sin dröm. Nästa kurs börjar 26.9.2019 så nu om någonsin är det dags att ta kontakt om du är intresserad!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK