Return to site

GROW-BusinessChallenge

ONLINE KURS STARTAR 7.3.2019

I mitt arbete träffar jag mycket människor. Många av dem jag träffar bär på en dröm, att kunna leva på det de älskar att göra. För mig är det här mycket av vad entreprenörskap handlar om, att kunna skapa sitt eget yrke , att få göra det man tycker om och dessutom få det att hålla ekonomiskt. Många har redan en färdig idé eller tanke om vad de skulle vilja göra men har inte kommit igång och vågat ta steget att bli företagare. Därför har vi skapat GROW -BusinessChallenge.

GROW -BusinessChallenge är en ny Online- kurs som startar 7. mars 2019. I videon talar jag om att kursen skulle starta 22.februari, men nu har vi skjutit fram starten lite för att hinna marknadsföra den på ett bättre sätt :) Kursen hålls helt online och är skapad för dem som har en företagsidé men som inte kommit igång ännu. Genom att gå kursen får du hjälp att skapa en lönsam affärsverksamhet av din idé och går igenom en steg-för-steg process till att skapa ett företag. Vi håller dig i handen och hjälper dig med allt du behöver veta!

Du deltar i kursen via din dator , så du kan själv välja den miljö som inspirerar dig. Det kan vara på ett café, på stranden, eller hemma i din soffa. Onlineträffarna ordnas varje veckas torsdag kl. 15.30-17.

 

Under kursen behandlar vi bland annat följande teman:

Hemsida, SOME-kanaler, Logo, Affärsplan, Produktidé, Ansökan om startpeng, Definierad kundgrupp, Faktureringsprogram, Bokföring, Försäljningsplan samt Budget.

Läs mer om kursen i nedanstående länk. Vi syns!

Add paragraph text here.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly