Return to site

Hur ska jag komma igång med mitt företag?

Du har en iver och en längtan att ta steget ut och bli din egen. Du vill ha friheten att lägga upp ditt arbete som du vill och du vill livnära dig på det du brinner för. Du har kommit på en produkt eller tjänst som är så bra att omvärlden bara måste få ta del av den. Men, du vet inte hur du ska börja. Här kommer en hälsning till dig!

 

Jag får nu och då meddelanden eller telefonsamtal av personer som beskriver sin längtan ungefär som i inledningen. De kan komma från olika sammanhang men det gemensamma nämnaren är att de har svårt att komma igång med sitt företag.

Det jag har konstaterat är att dessa människor egentligen inte behöver mig för att de vet för lite eller saknar information. Det dessa människor behöver är mod. Information finns det gott om, nätet fullt! Googla en stund (läs även min blogg :) och skriv ner de tre bästa tipsen du hittar. Och GÖR enligt dem!

Ju mera du gör desto mera info får du om din produkt, din kund, din marknad. Vad fungerar och vad fungerar inte. Fail fast, talar man om inom lean start-up. Man testar sig fram och satsar på det som fungerar.

Så mitt råd till dig är att, bildligt talat, gå upp i hopptornet och hoppa ner i bassängen. Det hjälper inte hur mycket info du får om hoppet på förhand, när det kommet till kritan så är det du som måste hoppa. För att komma igång med ditt företag måste du ta steget ut och göra någonting! Lycka till!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK