• Hur skulle du göra om du siktade på 10ggr bättre resultat?*

  Påbörja coachingprocessen! Få en utvecklingsplan för dig själv och ditt företag!

 • Utvecklingsplan för dig och ditt företag!

  *Enligt en studie som gjordes i Harward år 1979, hade de studerande som under studietiden skrev ner sina mål och gjorde upp en plan för framtiden, 10ggr bättre lön senare i livet jämfört med de studerande som inte hade det. Dock är det endast ca 3% av människorna som skriver ner sina mål och som gör en plan för att fullfölja dem.

   

  Här kan du som företagare ta del av en coachingprocess, där du får hjälp med att skapa en utvecklingsplan för dig och ditt företag! Processen är fem dagar lång, och kräver av dig ca 1-2 timmar egen reflektionstid för varje dag.

   

  Planen innehåller följande element....

  1. Nulägesanalys

  Vi börjar där du står!

  För att kunna utvecklas, behöver vi börja där vi står. Därför kommer du att börja med att se tillbaka på din karriär, samt på de realiteter du och ditt företag befinner sig i just nu. Att se sanningen i vitögat är starten till all utveckling.

  2. Nedskrivna mål!

  Öka på sannolikheten att lyckas

  Du kommer att sätta upp tydliga mål för ditt företag för sex månader framåt. Detta hjälper dig att hålla fokus i en turbulent omgivning, och på så sätt ge bättre resultat. Endast 3% av befolkningen skriver ned sina mål (och har en plan). Men de som gör det har 10 ggr större chans att lyckas. (Harward, 1979)

  3. Actionplan för ditt företag

  Prioritera rätt!

  För att få en tiofaldig sannolikhet att nå dina mål, behöver du också ha konkreta planer. Detta kommer du att få genom denna coachingprocess!

  4. Egen utvecklingsplan

  Vad behöver du lära dig för att lyckas?

  Ditt företags framgång har väldigt mycket gemensamt med din egen tillväxt som företagare. Förmågan att kunna lära sig och utvecklas är nyckeln till goda resultat i denna föränderliga värld. Du kommer att få en personlig utvecklingsplan för sex månader framåt!

  Fyra veckor - Fem moduler - Tio timmar

  Vågar Du ta tid för det viktiga?

  Det som krävs av dig är att du förbinder dig till en fyra veckors process, att du tar tid till ostörd reflektion två timmar per vecka. Detta alltså under fyra veckor. Sammanlagt krävs det av dig tio timmar ostörd tid till strategiskt tänkande.
 • Har du svårt att se vägen framåt?

  Börja skapa din framtid idag!

  Ifall du inte lyckas skapa en plan får du pengarna tillbaka!

All Posts
×